Slaven 3* Selce | Cazare la Slaven 3* Selce

Slaven 3*, Selce

Slaven 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Slaven 3*
Oferind un restaurant tip bufet, hotelul Slaven este situat în Selce, la doar 30 de metri de cea mai apropiată plajă. Hotelul are un bar şi o terasă spaţioasă. Conexiunea WiFi este gratuită.

Camerele hotelului sunt dotate cu TV prin satelit. Băile private au duş. Oaspeţii se pot bucura de vedere la grădină sau de vedere la mare din unele camere. Facilităţile suplimentare includ un birou.

Hotelul Slaven are o recepţie deschisă nonstop. Facilităţile includ un lounge comun spaţios. Proprietatea şi zona din jur asigură o serie de activităţi, inclusiv minigolf. Promenada de pe litoral care duce spre Crikvenica începe la 400 de metri.

Plaja din apropiere oferă un centru de scufundări şi diverse facilităţi pentru sporturi nautice. Oaspeţii pot găsi un magazin alimentar la 100 de metri şi au la dispoziţie o piaţă cu produse alimentare şi peşte proaspăt la câţiva paşi de proprietate.

Autobuzele locale opresc în piaţa centrală, la 450 de metri, în timp ce autogara din Crikvenica este la aproximativ 5 km. Aeroportul oraşului Rijeka se află la 25 km. Proprietatea oferă locuri de parcare gratuite.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Slaven

 Slaven
 Slaven
 Slaven
 Slaven

Date de contact
Slaven 3* Selce
Adresa: Ivana Jeličića 37, 51266 Selce, Croaţia
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie