Waldfrieden 4* Schladming | Cazare la Waldfrieden 4* Schladming

Waldfrieden 4*, Schladming

Waldfrieden 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Waldfrieden 4*
Vizavi de telecabina Hochwurzen in Rohrmoos, la o altitudine de 1100 de metri, Hotelul Waldfrieden este la doar 5 km de centrul orașului Schladming. Oferă vederi neobstrucționate ale Muntelui Dachstein și o zonă de spa modernă, cu piscine interioare și în aer liber.

Restaurantul servește preparate din bucătăria locală și internațională, precum și mâncăruri sănătoase. Acesta găzduiește nopți tematice săptămânale. Mâncărurile pot fi savurate în restaurant sau pe terasă în condiții mai calde. Un salon confortabil cu șemineu vă invită să stați liniștit.

Camerele moderne au TV prin cablu și baie. Mobilierul este în stil austriac.

Zona modernă de spa din Waldfrieden include 2 saune, o baie de pe bază de plante și o baie de aburi. La cerere, se pot aranja tratamente de masaj. Acesta oferă, de asemenea, o parcare gratuită în incintă.

Există pârtii de schi, școli de schi și o închiriere de schi chiar lângă hotel. Chiar și în apropiere sunt pârtiile de sărituri și pârtiile de schi iluminate. Vara, explorați traseele de drumeții și ciclism înconjurătoare.

În timpul verii, cardul de vară Schladming-Dachstein este inclus în tarif. Acest card oferă multe beneficii, inclusiv utilizarea gratuită a autobuzelor și a telecabinelor.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Seif
TV

Recomanda acest hotel:  


 Waldfrieden

 Waldfrieden
 Waldfrieden
 Waldfrieden

Date de contact
Waldfrieden 4* Schladming
Adresa: Rohrmoosstraße 110, 8971 Schladming, Austria