Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort 5* Schladming | Cazare la Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort 5* Schladming

Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort 5*, Schladming

Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort 5*


Amplasat într-un parc frumos, la poalele maiestuosului Masiv Grimming, Schloss Pichlarn este unul dintre cele mai frumoase complexuri din Europa. Se oferă Wi-Fi gratuit.

Toate camerele şi suitele sunt mobilate confortabil şi elegant. Mobilierul selectat atent, ţesăturile rafinate şi culorile frumoase creează o atmosferă unică. Unele camere au şi balcon.

Oaspeţii castelului Pichlarn pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet bogat şi variat. Restaurantele mobilate individual de la Pichlarn servesc specialităţi austriece şi internaţionale. Sălile de banchet cu oglinzi, Spiegelsäle, reflectă atmosfera autentică a castelului istoric într-un mod deosebit.

Terenul de golf atractiv cu 18 găuri de la Schloss Pichlarn este unul dintre cele mai vechi din Austria. De asemenea, opţiunile de agrement includ terenuri de tenis, drumeţii şi ciclism montan.

Lacurile naturale cu ape cristaline, inclusiv Altausee şi Grundlsee, oferă oportunităţi de înot.

Regiunea de schi Schladming-Dachstein şi zonele de schi Riesneralm şi Planneralm sunt ideale pentru schi şi snowboarding, oferind mulţi kilometri de trasee amenajate perfect pentru toate nivelele de dificultate. Trasee de schi fond, pârtii naturale de sănii şi zone naturale de patinaj se găsesc în apropiere.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Piscina
Sauna
Teren De Golf

Recomanda acest hotel:  


 Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort

 Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort
 Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort
 Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort
 Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort
 Schloss Pichlarn Spa & Golf Resort