Almwelt Austria 4* Schladming | Cazare la Almwelt Austria 4* Schladming

Almwelt Austria 4*, Schladming

Almwelt Austria 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Almwelt Austria 4*
Almwelt Austria este situat pe versanții Pichl, la 7 km de orașul Schladming. Camerele frumos mobilate sunt amplasate în cabane cu o saună privată și cadă cu hidromasaj.
 
Fiecare cameră este dotată cu un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, o canapea și are acces gratuit la internet prin cablu. Băile private cu articole de toaletă din toaletă pot fi găsite în toate camerele. Oaspeții se pot bucura de vederi uimitoare la Alpii din jur.
 
Zona de spa Almwelt este situată într-o cabană separată de 2 etaje și oferă o saună cu ferestre panoramice, o baie de aburi cu aromă și o cameră de relaxare. Masaje și tratamente de înfrumusețare pot fi aranjate la recepție. Întreaga zonă de spa poate fi rezervată de oaspeți contra unei taxe.
 
Restaurantul Schnepf''''''''n-Alm are o sală de joacă pentru copii și oferă preparate din bucătăria tradițională și sezonieră. În vreme frumoasă, oaspeții se pot bucura de mese pe terasa însorită care are vedere la masivul Dachstein.
 
Oaspeții pot folosi camera de depozitare a echipamentelor de schi Almwelt Austria și pot cumpăra treceri de schi la fața locului. Oaspeții pot beneficia de regiunea de schi Reiteralm chiar în fața casei de oaspeți. În regiunea de schi Planai se poate ajunge în 10 minute cu mașina. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Almwelt Austria

 Almwelt Austria
 Almwelt Austria
 Almwelt Austria
 Almwelt Austria