Hotel Balada 3* Saturn | Cazare la Hotel Balada 3* Saturn

Hotel Balada 3*, Saturn

Hotel Balada 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Balada 3* / Numar camere: 283
Hotelul Balada se afla in partea de nord a statiunii, la circa 20 m de plaja. Hotelul Balada este renovat recent si pune la dispozitia turistilor 283 de spatii de cazare amenajate si utilate modern. In fata hotelului se afla Aqua Parc Balada, unde accesul se face contra cost. De asemenea, hotelul detine o baza de tratament proprie.

Dotari generale: 283 camere, restaurant, bar de zi, terase, baza de tratament, parcare (contra cost)

Hotelul Balada ofera cazare in 283 camere duble si 14 apartamente. Hotelul este format din parter + 14 etaje. Camere duble sunt dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, telefon, balcon, geam termopan, aer conditionat. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, toate camerele hotelului au vedere la mare.

Apartamente formate din living (canapea extensibila) + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, telefon, balcon, geam termopan, aer conditionat.

Servicii de masa: se acorda în restaurantul Balada, mic dejun bufet sau portie, pranz si cina în sistem de bonuri valorice.

Tratamentul se poate asigura in baza de tratament proprie in baza recomandarii medicale; baza de tratament dispune de sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie si cultura fizica medicala; tratamentele balneare sunt indicate pentru: boli reumatismale, ale aparatului respirator, circulator, dermatologice, sechele posttraumatice, boli de nutritie, afectiuni ginecologice, boli ale sistemului nervos.

Nu se accepta accesul cu animale de companie.

Facilitati hotel
Bar
Baza de tratament
Parcare
Restaurant
Sala fitness

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Minibar
Telefon

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 AM
Ora checkout: 1:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#

Oferta de sejur la Hotel Balada 3*

Recomanda acest hotel:  


Hotel Balada

Hotel Balada
Hotel Balada
Hotel Balada
Hotel Balada
Hotel Balada
Hotel Balada