Vila Bodi 4* Satu Mare | Cazare la Vila Bodi 4* Satu Mare

Vila Bodi 4*, Satu Mare

Vila Bodi 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Bodi 4*
Vã invitãm sã fiti oaspetii Vilei Bodi! Dacã doriti sã vã odihniti în conditii deosebite, care îmbinã ambianta secolului XIX cu performantele secolului XXI, vã asteptãm într-o vilã de patru stele, în centrul istoric al orasului. Clãdirea a fost renovatã si datã în functiune pentru activitãti hoteliere în anul 2002.

Ambianta elegantã si familiarã care caracterizeazã vila, staful foarte bine pregãtit care vã asigurã servicii exclusive si personalizate fac parte integrantã a conceptului nostru. Dedicatia noastrã fatã de oaspeti este rezultatul conceptului prin care dorim sã satisfacem cerintele oaspetilor si sã garantãm o calitate ridicatã si constantã a serviciilor oferite.

Camere: 9 (6 camere duble, 2 camere single, 1 apartament). Apartamentul este dotat cu cadã hidromasaj.

Dotãri: Vila este dotatã cu aer conditionat, saunã si cadã hidromasaj. Toate camerele sunt dotate cu TV color, minibar, telefon. Asigurãm organizare de intâlniri de oameni de afaceri panã la 20 persoane. Vã stãm la dispozitia dvs cu servicii de secretariat: fax, acces internet, e-mail, xerox, închiriere video, translator la cerere, expedieri corespondenta. De asemenea puteti beneficia de rezervãri bilete de avion, tren, bilete de teatru si concerte, rent-a-car, informatii privind orarul mijloacelor de transport.

Ziua de cazare se considerã începând cu ora 13.00 în ziua sosirii si se terminã la ora 11.00 a doua zi. Mic dejun: bufet suedez, inclus în pretul camerei. Consumul de cafea si ceai pe parcusul sejurului este gratuit.

Recomanda acest hotel:  


 Vila Bodi

 Vila Bodi
 Vila Bodi
 Vila Bodi
 Vila Bodi
 Vila Bodi
 Vila Bodi