Astoria 3* Satu Mare | Cazare la Astoria 3* Satu Mare

Astoria 3*, Satu Mare

Astoria 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Astoria 3*
Hotelul Astoria se află în centrul istoric al orasului Satu Mare, la o distantă de 10 km de granita cu Ungaria si 25 km de granita cu Ukraina (Halmeu).

Stilul arhitectural, precum ambianta interioară readuce atmosfera secolului al XIX-lea. Hotelul dispune de 23 de camere, fiecare cu baie proprie, dotate cu TV color, telefon, radio si minibar.

Servicii: cafenea, restaurant, sală de conferintă, o cramă autentică pentru degustare de vinuri.

Alte servicii: Posibilităti de transmisie de date prin fax, e-mail, Internet, xerox, taxi rezervări de bilete, parcare, organizare de servicii turistice în tară si în străinătate prin intermediul agentiei de turism al firmei.

Hotelul Astoria dispune pe 2 nivele de 46 de locuri in 2 camere single si 22 camere duble, toate spatiile fiind dotate cu echipamente corespunzatoare cerintelor de confort din hotelurile internationale de aceasta categorie.

Restaurantul situat la parterul hotelului, intr-o ambianta deosebita, se distinge prin servicii de inalt profesionalism si rafinament, o oferta variata de meniuri din gastronomia internationala si bucataria romaneasca traditionala, o colectie completa de vinuri din cele mai renumite podgorii din Romania, un sortiment larg de bauturi alcoolice si nealcoolice si prin programele muzicale care asigura o atmosfera relaxanta seara de seara.

Recomanda acest hotel:  


 Astoria

 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria
 Astoria

Date de contact
Astoria 3* Satu Mare
Adresa: Str. M. Kogalniceanu, nr. 1, Satu Mare, jjudetul Maramures
Telefon: 0261.806.186
Fax: 0261.806.185