Villa Las Tronas Hotel & Spa 5* Sardinia | Cazare la Villa Las Tronas Hotel & Spa 5* Sardinia

Villa Las Tronas Hotel & Spa 5*, Sardinia

Villa Las Tronas Hotel & Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Villa Las Tronas Hotel & Spa 5*
Villa Las Tronas Hotel & SPA oferă o piscină în aer liber, cu vedere panoramică la golful Alghero. Hotelul este situat la 10 minute de mers pe jos de centrul localităţii Alghero. Acesta oferă parcare gratuită şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Villa Las Tronas ocupă o fostă clădire regală şi oferă camere de lux, cu aer condiţionat şi TV cu programe prin satelit. Numeroase camere oferă vedere la mare.

Las Tronas SPA are o piscină interioară cu apă sărată, cadă cu hidromasaj şi sală de gimnastică. Aici sunt disponibile diverse tratamente relaxante, inclusiv proceduri cosmetice şi masaj.

Restaurantul Hotelului Las Tronas serveşte specialităţi tradiţionale mediteraneene, preparate de un bucătar-şef premiat. Acest hotel este situat pe coasta nord-vestică a Sardiniei. Oraşul Sassari se află la o distanţă de 35 km, iar Aeroportul Alghero Fertilia la 20 de minute de mers cu maşina.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Villa Las Tronas Hotel & Spa

 Villa Las Tronas Hotel & Spa
 Villa Las Tronas Hotel & Spa
 Villa Las Tronas Hotel & Spa

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie