Valkarana 4* Sardinia | Cazare la Valkarana 4* Sardinia

Valkarana 4*, Sardinia

Valkarana 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Valkarana 4*
Valkarana se bucură de o locație panoramică pe malul lacului Liscia, la 45 de minute de la Porto Cervo. Decorat cu pietre de granit-artizanale, arata ca o fermă tipic Gallura.

Înconjurat de vegetație mediteraneană și plantații de măslini sălbatici, acest hotel are propriile grădini luxuriante. Acesta oferă o piscină în aer liber pentru adulți și copii, precum și acces privat la lac.

Hotel Restaurant Valkarana oferă o gamă de specialități din Sardinia, inclusiv carne locala și vinuri excelente. Mesele sunt servite în camere și terase cu vedere la lac de mese panoramică.

Camerele sunt spațioase și simple, toate având acces independent și vederi minunate. Acestea sunt decorate cu materiale tradiționale, cum ar fi lemnul, caramida, granit, fier forjat si ceramica din Sardinia.

Situat în regiunea Gallura, hotelul este la 30 km de aeroportul și portul Olbia lui. Satul de Sant''''''''Antonio di Gallura se află la 5 minute cu mașina, în timp ce Arzachena este la 14 km distanță.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Valkarana

 Valkarana
 Valkarana
 Valkarana

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie