Romazzino 5* Sardinia | Cazare la Romazzino 5* Sardinia

Romazzino 5*, Sardinia

Romazzino 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Romazzino 5*
Localizare: Bucuraţi-vă de lux adevărat într-un cadru de neuitat la hotelul Romazzino. Această proprietate oferă o gamă largă de activităţi de agrement, inclusiv un centru de wellness, 2 săli de sport şi o piscină.
Facilitati camere: Toate camerele confortabile sunt prevăzute cu o terasă privată cu vedere la grădină sau Marea Mediterană. Pentru un somn excelent, vă puteţi alege perna din meniul de perne.

Camerele sunt decorate elegant cu mobilier din lemn şi faianţă lucrată manual, incluzând un birou artizanal. De asemenea, există o serie de facilităţi moderne, printre care TV LCD cu canale cu plată şi un player CD şi DVD.

Facilitati hotel: Hotelul Romazzino include o grădină mare cu flori sălbatice şi o zonă de plajă privată de-a lungul celebrei Coaste de Smarald. Oferă 2 centre de fitness, unul acoperit şi unul în aer liber, precum şi o piscină cu apă sărată. Centrul de sănătate oferă masaje şi tratamente de înfrumuseţare.
Cu siguranţă nu vă veţi plictisi la acest hotel, având la dispoziţie o mulţime de sporturi nautice, terenuri de tenis şi magazine tip boutique. Copiii se pot bucura de divertisment, sport şi meşteşuguri la mini clubul condus de personal profesionist multilingv.
Puteţi lua masa la restaurantul cu grătar de pe plajă la prânz şi vă puteţi bucura de bucătăria internaţională de la Ristorante Centrale pentru cină. Relaxaţi-vă în barul cu pian cu muzică live seara.

Recomanda acest hotel:  


 Romazzino

 Romazzino
 Romazzino
 Romazzino
 Romazzino

Date de contact
Romazzino 5* Sardinia
Adresa: Porto Cervo, Costa Smeralda, 07021 Porto Cervo, Italia