Relax Torreruja 4* Sardinia | Cazare la Relax Torreruja 4* Sardinia

Relax Torreruja 4*, Sardinia

Relax Torreruja 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Relax Torreruja 4*
Oferind un centru de wellness luxos și piscină, Hotelul Relax se află la doar 200 de metri de o plajă cu nisip fin. Situat în pitorescul sat de pescari Isola Rossa, acesta oferă camere cu verandă privată și Wi-Fi gratuit la recepție.
Hotelul Relax Torreruja Thalasso & Spa oferă programe de fitness şi de înfrumuseţare personalizate. Centrul de wellness include piscină încălzită, cu apă de mare, saună şi baie turcească. De asemenea, există sală de gimnastică, zonă cu ceaiuri de plante şi zonă de relaxare. În plus, sunt disponibile masaje şi tratamente de înfrumuseţare.
Situat de-a lungul Golfului Asinara, hotelul poate oferi informații turistice despre zonă. Hotelul organizează excursii de o jumătate de zi şi de o zi în insulele La Maddalena, de-a lungul Coastei de Smarald, precum şi spre multe alte destinaţii. În timpul verii, sunt disponibile servicii de îngrijire a copiilor.
La prânz puteţi savura un brunch mediteranean, iar seara aveţi la dispoziţie 2 restaurante, dintre care unul à la carte şi unul în stil bufet. Unul dintre restaurante are vedere frumoasă la golf. După cină vă puteţi relaxa în acompaniament de muzică live la cele 2 baruri, dintre care unul lângă piscină.

Recomanda acest hotel:  


 Relax Torreruja

 Relax Torreruja
 Relax Torreruja
 Relax Torreruja
 Relax Torreruja