Gabbiano 4* Sardinia | Cazare la Gabbiano 4* Sardinia

Gabbiano 4*, Sardinia

Gabbiano 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Gabbiano 4*
Oferind o locație unică pe plaja sa privată cu nisip alb, Hotelul Gabbiano Azzurro este amplasat pe celebra Costa Smeralda din Sardinia. Acesta oferă 2 piscine pe terasa cu vedere la Marea Mediterană. Accesul pe plajă este gratuit din octombrie până la sfârșitul lunii iunie, iar șezlongurile pot fi închiriate pe tot parcursul anului.
Având balcon, camerele spațioase și elegante oferă facilități superioare de 4 stele, precum acces gratuit la internet Wi-Fi și TV cu canale internaționale prin satelit. Majoritatea camerelor oferă vedere la mare și la insula Tavolara.
Oaspeții pot savura un prânz cu preparate din pește proaspăt și carne la rotiseria de pe plajă și pot lua cina la restaurantul Blu’ de la malul mării. Restaurantul interior are vedere panoramică și servește preparate internaționale și din Sardinia. Seara se oferă muzică în jurul piscinelor.
Hotelul Gabbiano Azzurro se află la 20 de minute de mers cu mașina de aeroportul din Olbia. Cele 15 plaje uimitoare din Golfo Aranci sunt ușor accesibile în doar câteva minute.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Gabbiano

 Gabbiano
 Gabbiano
 Gabbiano

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie