Dei Pini 4* Sardinia | Cazare la Dei Pini 4* Sardinia

Dei Pini 4*, Sardinia

Dei Pini 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dei Pini 4*
Situat pe Plaja Bombarde, Hotelul Dei Pini este inconjurat de o padure mare de pini. Hotelul are o plaja privata si piscina cu vedere la mare. Restaurantul hotelului ofera vedere frumoasa la Golful Alghero.
</p>
<p align="left">
In fata Hotelului Dei Pini opreste un autobuz care ofera acces la centrul istoric al orasului Alghero. Acest hotel beneficiaza de o locatie linistita, oferind o atmosfera relaxanta.
</p>
<p align="left">
Toate camerele au balcon, aer conditionat si TV prin satelit cu canale cu plata si programe Sky, disponibile din iunie pana in septembrie. Camerele au vedere la padure sau la mare.
</p>
<p align="left">
Este disponibila parcare gratuita. Exista o sala de sport, iar pe plaja se pot inchiria echipamente pentru sporturi acvatice. Oaspetii pot participa la cursuri de windsurfing si navigatie.
</p>
<p align="left">
Restaurantul de la Dei Pini ofera specialitati traditionale din Alghero si Sardinia, alaturi de o varietate bogata de vinuri fine. Mesele sunt servite pe terasa cu vedere panoramica la golf.
</p>

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Dei Pini


Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie