Cala Di Volpe 6* Sardinia | Cazare la Cala Di Volpe 6* Sardinia

Cala Di Volpe 6*, Sardinia

Cala Di Volpe 6*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cala Di Volpe 6*
Localizare: Hotelul Cala Di Volpe este înconjurat de un peisaj luxuriant, verde mediteranean. Staţiunea are facilităţi excelente de sport şi de wellness şi o uimitoare plajă privată. Parcarea este gratuită.
Facilitati camere: Camerele de la Cala Di Volpe sunt mari şi au aer condiţionat. Fiecare este dotată cu o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat de 42 inch (106 cm) cu canale prin satelit şi DVD player. Camerele au vedere spre Golful Cala Di Volpe şi spre grădinile hotelului de la balconul privat.
Facilitati hotel: Amplasat lângă celebrul Porto Cervo din Sardinia, Cala Di Volpe are 3 terenuri de tenis iluminate, cu iarbă sintetică. Uriaşa piscină cu apă sărată este înconjurată de cabane umbrite, cu şezlonguri şi prosoape de plajă.
Plaja cu nisip alb şi cu salvamar este situată la o distanţă de 5 minute cu barca sau la o plimbare de 15 minute. Există, de asemenea, un serviciu de transfer gratuit cu plecare la fiecare jumătate de oră de la piscină.
Cala Di Volpe are şi propriul său centru de fitness, bine echipat şi deschis non-stop, unde veţi găsi antrenori personali. La centrul de wellness puteţi rezerva masaje de relaxare sau tratamente de înfrumuseţare pentru reîntinerire.
Seara puteţi alege din bucătăria mediteraneană de renume, preparate gastronomice din Sardinia, degustare de vinuri şi multe altele în restaurantele premiate de la Cala di Volpe, cu o privelişte superbă spre golf.

Recomanda acest hotel:  


 Cala Di Volpe

 Cala Di Volpe
 Cala Di Volpe
 Cala Di Volpe
 Cala Di Volpe