Whitedeck Santorini 3* Insula Santorini | Cazare la Whitedeck Santorini 3* Insula Santorini

Whitedeck Santorini 3*, Insula Santorini

Whitedeck Santorini 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Whitedeck Santorini 3*
Complexul Santorini Whitedeck este situat în Imerovigli, în cel mai înalt punct al stâncii din sat, mai sus de vulcanul renumit și vizavi de biserica ortodoxă medievală Maltesa. Acesta are cea mai bună vedere la asfinţitul de peste Calderă.

Whitedeck Santorini este compus din 7 suite de lux, renovate recent. Acestea au vedere la crater și la vulcan şi sunt înconjurate de peisajul mediteranean. Toate suitele au o verandă spaţioasă, cu vedere la ruinele castelului veneţian.

Oaspeții își pot începe ziua cu o vedere uimitoare și cu micul dejun în cameră. Oaspeții își pot personaliza micul dejun, având de ales dintr-o varietate de ingrediente grecești în fiecare zi și pot alege ora la care doresc să ia micul dejun. Este disponibil şi un bar care servește gustări ușoare.

Facilitățile oferite de proprietate includ o cadă comună cu jeturi cu hidromasaj. La Whitedeck Santorini oaspeții beneficiază de facilități elegante, precum și de serviciile de primă clasă oferite de către administratori și personal.

Recomanda acest hotel:  


 Whitedeck Santorini

 Whitedeck Santorini
 Whitedeck Santorini
 Whitedeck Santorini
 Whitedeck Santorini
 Whitedeck Santorini
 Whitedeck Santorini