Apollo 4* Sangeorgiu De Mures | Cazare la Apollo 4* Sangeorgiu De Mures

Apollo 4*, Sangeorgiu De Mures

Apollo 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apollo 4*
Hotel Apollo 4* este situat în Stațiunea Sângeorgiu de Mureș, la o distanță de 3 km de Târgu-Mureș, pe drumul național DN15 în direcția Reghin. Hotelul Apollo este amenajat în stil clasic şi face parte din Complexul Apollo Wellness Club.

Hotelul Apollo are o capacitate de 35 de camere de 4*, dispuse astfel: 1 apartament Executive, 6 camere Junior Suite (living cu canapea extensibilă şi dormitor cu pat matrimonial), 10 camere duble cu pat matrimonial şi 18 camere duble cu 2 paturi twin. In cadrul Hotelului Apollo se găsesc și camere de 3*, în număr de 30, dispuse astfel: 4 apartamente, 6 camere duble cu pat matrimonial, 8 suite (ansamblu de 2 camere pentru 2 sau 3 persoane, cu baie comună) şi 12 camere duble cu 2 paturi twin.

Camerele de 3* dispun de TV, cablu TV, telefon, mini-bar şi baie cu cadă.
Camerele de 4* sunt dotate cu aer condiţionat, TV LCD, cablu TV, internet wireless, telefon, seif, minibar şi baie cu cabină de duş cu hidromasaj şi uscător de păr. Pentru asigurarea unui grad sporit de siguranţă, structura hotelului de 4* este dotată cu detectoare de fum şi camere de supraveghere.

Complexul Apollo pune la dispoziţia turiştilor şi Ştrandul Apollo, singurul ştrand privat din judeţul Mureş, o Bază Sportivă, cu terenuri de fotbal şi tenis şi o Bază de Tratament, cu posibilitatea efectuării unei game largi de proceduri.

Hotelul Apollo dispune de un restaurant cu 180 de locuri amenajat în stil clasic și o terasă. Meniul restaurantului este specific tradițional, dar și internațional în regim a la carte, incluzând și produse de cofetărie și patiserie (fabricate în laboratorul propriu). În cadrul restaurantului se pot organiza diverse evenimente (aniversări, nunți, botezuri, petreceri tematice, banchete, cocktail-uri, dineuri de afaceri și de gală, jubilee, recepții, bufete suedeze, lansări de produse, evenimente de promovare).

Hotelul Apollo oferă şi o sală de conferințe cu o capacitate de 200 de locuri, echipată profesional cu următoarele dotări: videoproiector, ecran de proiecție, flip chart, laser pointer şi instalație de sonorizare.

Centrul Spa - Apollo Wellness Club oferă o gamă largă de tratamente tradiționale și exotice. Centrul deține o mare varietate de dotări și facilități: piscină cu hidromasaj, piscină pentru copii, bazin cu apă sărată, jacuzzi, baie turcească, saună uscată, saună umedă, cameră rece, infrasaună, masaj, sală de fitness, centru de cosmetică, coafor şi solar.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Apollo

 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo
 Apollo