Ramons Village 4* San Pedro | Cazare la Ramons Village 4* San Pedro

Ramons Village 4*, San Pedro

Ramons Village 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ramons Village 4*
Ramon's Village va ofera cazare in stilul tropilcal al insulei punand la dispozitia turistilor 61 de cabanute acoperite cu stuf: Beach front, Seaside sau cabane Gardenview. Toate aceste tipuri de cabanute ofera “refugiu” pentru cei ce cauta relaxarea.

Acestea sunt inconjurate de cocotieri si alte specii de palmieri viu colorati. Flora si fauna tropicala comploteaza pentru a crea cadrul perfect al vacantei dumneavoastra.

Situat pe plaja, la doar 5 minute de San Pedro, resortul Ramon’s Village detine pe langa cele 61 de cabanute si o frumoasa piscina, gradini incantatoare, un restaurant si un bar.

Toate camerele au instalatie de aer conditionat iar din punct de vedere estetic incaperile sun decorate cu motive murale simple insa de impact. Insula poate fi explorata pe biciclete sau cu masinute de golf. Pe langa acestea resortul va poate pune la dispozitie activitati precum scuba diving, snorkeling, pescuit, kayaking sau windsurfing.

Pentru confortul sporit al oaspetilor resortul pune la dispozitie acestora sezlonguri, perne si hamacuri. Piscina a fost proiectata in asa fel incat sa se incadreze perfect in atmosfera locului. Aceasta are o forma neregulata cu mici golfulete si peninsule miniaturale. Rocile folosite in designul acesteia accentueaza efectul de laguna.

Digul ce se intinde pe o distanta de peste 500 de metrii si ofera posibilitatea de a a savura briza racoroasa si de a admira spectaculosul recif.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Internet
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Ramons Village

 Ramons Village
 Ramons Village
 Ramons Village
 Ramons Village