Melia Coco Beach 5* San Juan | Cazare la Melia Coco Beach 5* San Juan

Melia Coco Beach 5*, San Juan

Melia Coco Beach 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Melia Coco Beach 5*
Situat într-o locație retrasă pe plaja Coco, acest complex de lux oferă camere liniștite, la doar câțiva metri de Oceanul Atlantic. Acesta oferă 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de golf, o piscină mare în stil lagună, un centru spa și o sală de gimnastică.

Camerele în stil suedez oferă priveliști pitorești ale oceanului, terenului de golf și pădurii tropicale din apropiere. Camerele de la Gran Melia au un decor modern și elegant, cu culori îndrăznețe și mobilier din mahon.

Există mai multe restaurante și baruri pentru a alege de la Melia Coco Beach Puerto Rico, cu preparate din bucătăria internațională și din Caraibe și băuturi răcoritoare. Zona de piscină este înconjurată de paturi din Bali, unde oaspeții pot savura o băutură răcoritoare.

Gran Melia are o piscină în stil lagunar, cu 4 vase integrate care sunt înconjurate de grădini luxuriante. Copiii se pot bucura de activitățile din Clubul Copiilor, iar pe plajă sunt disponibile sporturi nautice.

Inchirierea de mașini și biciclete este disponibilă la complex, care oferă, de asemenea, un serviciu de transfer de la / la aeroport cu taxă suplimentară. Acesta se află la 30 km de Aeroportul Internațional Luis Muñoz Marin și la 35 de minute cu mașina de San Juan.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Melia Coco Beach

 Melia Coco Beach
 Melia Coco Beach
 Melia Coco Beach