Pensiunea Emma 3* Sambata De Sus | Cazare la Pensiunea Emma 3* Sambata De Sus

Pensiunea Emma 3*, Sambata De Sus

Pensiunea Emma 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Emma 3*
Pensiunea EMMA este situata la poalele muntilor Fagaras într-un cadru natural deosebit. Se poate considera pe buna dreptate ca ne aflam "pe-un picor de plai pe-o gura de rai" în preajma sa. Aer curat si proaspat, liniste întrerupta doar de ciripitul pasarelelor sau de glasul celor dimprejur. Izvoare repezi de munte, paduri cu arbori multiseculari contribuie la crearea unei atmosfere de basm în oricare dintre cele patru anotimpuri.

Construita in mai 2005, pensiunea Emma are o capacitate de 20 de locuri de cazare in 10 camere duble, mobilate modern in nuante de albastru si bej, camerele ofera oaspetilor tot confortul de care au nevoie.

Fiecare camera este dotata cu baie si mobilier modern personalizat, cablu TV cu 48 de programe. Întregul cadru montan poate fi privit din toate camerele.

Serviciile de cazare pot sa fie însotite sau nu (dupa preferinte) de servirea mesei in regim de pensiune sau demi - pensiune.

La parterul pensiunii se afla restaurantul Emma care va sta la dispozitie pentru a servi masa sau chiar pentru diferite ocazii mai deosebite (nunti, botezuri, zile aniversare).

In spatele pensiunii Emma, veti descoperi o terasa amplasata intr-un cadru mirific: sursurul apei care se aude de la paraul din fata terasei, cantecul pasarelelor care vietuiesc in padure. Mobilierul unicat, prelucrat manual, face ca aceasta terasa sa fie un loc inedit.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Emma

 Pensiunea Emma
 Pensiunea Emma
 Pensiunea Emma

Date de contact
Pensiunea Emma 3* Sambata De Sus
Adresa: Strada: Ghioceilor, nr. 3 Localitatea: Victoria Judetul: Brasov
Telefon: 0745-048.460
Fax: 0744-522.130