Academia 3* Sambata De Sus | Cazare la Academia 3* Sambata De Sus

Academia 3*, Sambata De Sus

Academia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Academia 3*
Hotel Academia va ofera cazare si conditii de cazare in camere dotate cu baie, internet in camera si incalzire centrala.

Academia este proiectata ca loc de desfasurare pentru diferite conferinte pe teme religioase, culturale, stiintifice si artistice.

Este o cladire cu aproximativ 70 de camere, respectiv 140 de locuri la cazare si un amfiteatru cu o capacitate de 150 locuri.

In acest spatiu pot fi primiti, gazdui si serviti oamenii din afara, care in dorinta lor de studiu si retragere sa se poata bucura de conditiile oferite de manastire, de materialul stiintific necesar studiului pus la dispozitie de biblioteca, precum si de atmosfera propice studiului oferita de cadrul natural.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, TV in living, internet wireless, rau in curte, internet prin cablu, schimb valutar, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, ferma proprie, living, sala de mese, seif la receptie, livada, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Capacitate: 140 locuri in 70 camere

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 Academia

 Academia
 Academia
 Academia
 Academia
 Academia
 Academia

Date de contact
Academia 3* Sambata De Sus
Adresa: Sambata de Sus, Str. Principala nr. 1
Telefon: 0372871089
Fax: 0730 556 342