Schloss Fuschl 5* Salzburg | Cazare la Schloss Fuschl 5* Salzburg

Schloss Fuschl 5*, Salzburg

Schloss Fuschl 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Schloss Fuschl 5*
Localizare: Situat chiar in mijlocul lacului FUSCHL, castelul ce dateaza inca din 1450 va ofera o combinatie unica de lux si frumusete naturala, in care atmosfera romantica inca isi face simtita prezenta. Drumul impresionant prin parc va ajuta sa intelegeti istoria sa bogata si variata.

Camere: Privelistea panoramica spre Schafberg este total impresionanta, din camerele traditionale existente in cladirea principala si terasele bungalourilor de pe malul lacului Fuschl. Toate camerele sunt dotate corespunzator unui hotel de 5*, cu baie/dus/WC, radio, telefon, cablu TV, minibar, seif, uscator de par si toate facilitatile. Bungalourile sunt perfecte pentru familii si sunt pozitionate chiar pe marginea lacului.

Facilitati: Cinele cu stil se pot servi in cadrul salonului „Rosa” sau pe terasa acoperita, cu vedere directa peste lacul Fuschl la Alpi. Primul loc de intalnire, dupa cina, este la „Kaminbar”, din holul castelului. Piscina interioara si salonul pentru cosmetica sunt localizate in camerele reamenajate, din vechiile pivnite ale castelului, oferindu-va toate facilitatile pentru inot si pentru a va pastra in forma maxima.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Seif
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Schloss Fuschl

 Schloss Fuschl
 Schloss Fuschl
 Schloss Fuschl
 Schloss Fuschl

Date de contact
Schloss Fuschl 5* Salzburg
Adresa: Salzburg