Sacher Salzburg 5* Salzburg | Cazare la Sacher Salzburg 5* Salzburg

Sacher Salzburg 5*, Salzburg

Sacher Salzburg 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sacher Salzburg 5*
Deschis în 1866, Sacher Salzburg este un grandios hotel istoric situat pe malul râului Salzbach în centrul oraşului, cu vederi magnifice ale centrului vechi din Salzburg.

Acest hotel de lux, aflat în proprietate privată, combină eleganţa clasică şi tradiţia cu cel mai înalt standard de servicii şi facilităţile moderne. După renovări majore, întregul hotel a fost actualizat pentru a oferi tehnologie de ultimă oră.

Toate camerele şi suitele, dintre care unele au fost recent renovate, sunt mobilate într-o manieră extrem de individuală şi oferă facilităţi ultramoderne. Fiecare cameră a fost decorată personal, cu o mare atenţie la detalii, de către doamna Elisabeth Gürtler, proprietara hotelului. Decoraţiunile includ picturi originale, covoare preţioase şi tapet de mătase. Toate camerele de la Hotelul Sacher Salzburg oferă aer condiţionat, un mini-bar şi halate de baie.

Vederea la oraşul vechi şi fortăreaţa Hohensalzburg este cu adevărat unică.

Celebra Café Sacher Salzburg serveşte tort Sacher autentic, într-o ambianţă tipică de cafenea austriacă, cu o notă de eleganţă.

Restaurantul Zirbelzimmer, ale cărui panouri din lemn şi plafoane elaborat sculptate sunt unice în Salzburg, este un loc popular de întâlnire pentru gurmanzi. Restaurantul Roter Salon este situat pe o alee de-a lungul râului Salzach şi oferă vederi frumoase la oraşul vechi. Puteţi să vă bucuraţi de specialităţi la grătar în ambianţa informală a restaurantului Salzachgrill. Barul cu pian serveşte o gamă largă de băuturi însoţite de muzică live.

Recomanda acest hotel:  


 Sacher Salzburg

 Sacher Salzburg
 Sacher Salzburg
 Sacher Salzburg
 Sacher Salzburg
 Sacher Salzburg
 Sacher Salzburg
 Sacher Salzburg
 Sacher Salzburg