Radisson Blu Palais Hotel 5* Salzburg | Cazare la Radisson Blu Palais Hotel 5* Salzburg

Radisson Blu Palais Hotel 5*, Salzburg

Radisson Blu Palais Hotel 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Radisson Blu Palais Hotel 5*
Situat pe renumitul bulevard vienez Ringstrasse, luxosul Radisson BLU Palais Hotel se află la 600 de metri de catedrala Sf. Ştefan şi de Opera de Stat. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi.

Premiatul restaurant gourmet Le Siècle serveşte preparate din bucătăria austriacă şi internaţională, precum şi specialităţi din fructe de mare. Barul Belami şi grădina de iarnă de la Palais Café servesc produse de patiserie de casă, gustări uşoare, cafea proaspăt preparată şi numeroase băuturi.

Accesul la centrul de fitness al hotelului, John Harris, cu terasă la soare, este gratuit pentru ocupanţii tuturor camerelor.

În plus, Radisson Palais oferă servicii de spălătorie expres, room service nonstop şi un serviciu de lustruit pantofii. Parcarea privată subterană oferă un serviciu de parcare cu valet.

Designul şi mobilierul din camere şi suite păstrează stilul tradiţional al secolului al XIX-lea, cu tapet şi fotolii elegante. Camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi cu plată, cană fierbător şi facilităţi de călcat. Baia beneficiază de încălzire prin pardoseală şi are oglindă cosmetică.

Toate tarifele camerelor includ folosirea gratuită a minibarului (cu aprovizionare zilnică).

Recomanda acest hotel:  


 Radisson Blu Palais Hotel

 Radisson Blu Palais Hotel
 Radisson Blu Palais Hotel
 Radisson Blu Palais Hotel

Date de contact
Radisson Blu Palais Hotel 5* Salzburg
Adresa: Radisson Blu Palais Hotel