Landgasthof Almerwirt 3* Salzburg | Cazare la Landgasthof Almerwirt 3* Salzburg

Landgasthof Almerwirt 3*, Salzburg

Landgasthof Almerwirt 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Landgasthof Almerwirt 3*
Bine ați venit în satul Maria Alm în minunatul stat din Salzburg! În centrul satului veți găsi hotelul de familie Landgasthof Almerwirt, un hotel cu tradiție veche de secole. Oaspeții pot alege între camere single, duble și familiale confortabile și foarte confortabile. Toate facilitățile includ facilități proprii, TV prin cablu, W-LAN, telefon și seif.

Dotari camere Radio Balcon Halat de baie (la cerere) * Televiziune prin cablu En-Suite Baie Telefon Televizor Televiziune prin cablu Internet de mare viteza Seif
* Poate suporta un cost suplimentar

Restaurant Restaurant: Restaurantul confortabil și romantic, precum și o sală de mese prietenoasă și primitoare, oferă atmosfera ideală pentru diferite specialități locale și internaționale. Bucurați-vă de specialități din regiunea locală, mâncăruri austriece tradiționale, precum și bufet internațional și național. Pe lângă mâncărurile tradiționale, restaurantul servește o gamă largă de șunțișuri diferite.

Bar Almer Reblaus: Originar cu ideea barului original de vin de la Almerwirt. Construită în 1460 de Leonhard von Friedenspach și menționată pentru prima dată în cărțile de istorie în 1553 ca o tavernă. Solicitați cartea de vin excelentă din restaurant. Vinuri alese din Austria, Italia, Spania, Lumea Nouă.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Landgasthof Almerwirt

 Landgasthof Almerwirt
 Landgasthof Almerwirt
 Landgasthof Almerwirt