Bahia Othon Palace 5* Salvador | Cazare la Bahia Othon Palace 5* Salvador

Bahia Othon Palace 5*, Salvador

Bahia Othon Palace 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Bahia Othon Palace 5*
Descriere hotel
Bahia Othon Palace se afla pe Avenue Oceanica, la Plaja Ondina, o zona exclusivista, la 5 km fata de centrul orasului Salvador. Aeroportul International Luis Eduardo Magalhaes se situeaza la 33 km la nord de hotel. Hotelul este aproape de Pelourinho, centrul istoric al localitatii Salvador, declarat patrimoniu UNESCO pentru casele frumos colorate, biserici frumoase in stil baroc, muzee si stradute frumoase. Bahia Othon Palace este de asemenea situat atat in aproprierea magazinelor tip „mall” si „boutique”, dar si la mica distanta fata de cafenele, restaurante si cluburile in voga din Salvador.
Facilitati hotel
265 apartamente, 3 restaurante, lobby bar, bar piscina, cyber cafe, piscina cu bar cu vedere la mare, sezlonguri, piscina pentru copii, sala de gimnastica, salon de frumusete, tratamente si masaj, sauna, sala de conferinte si reuniuni, centru de business (calculatoare, Wi-Fi, acces internet broadband, fax, imprimanta, serrviciu de secretariat si traduceri), sala de jocuri, magazine, internet cafe, lavanderie, servicii medicale de urgenta, parcare privata, rent a car.
Facilitati camera
pat king size/ doua patu8pri twin, vedere la mare/la plaja Ondinas, aer condtionat, TV prin cablu, acces internet de banda larga, telefon cu mesagerie, acces in camera cu cartela magnetica, seif, minibar, balcon, baie, uscator de par, room service 24/24 ore.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Bahia Othon Palace

 Bahia Othon Palace
 Bahia Othon Palace
 Bahia Othon Palace

Date de contact
Bahia Othon Palace 5* Salvador
Adresa: av.presidente vargas 2456, salvador, brazil
Telefon: 55-71-2471044
Fax: 55-71-2454877\r
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie