Hotel Slavia 3* Salonta | Cazare la Hotel Slavia 3* Salonta

Hotel Slavia 3*, Salonta

Hotel Slavia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Slavia 3* / Numar camere: 12
Bine ati venit la Hotel Slavia *** - Salonta
Hotelul, premiera absoluta in Municipiul Salonta, cu o capacitate de cazare de 24 persoane, ofera conditii deosebite, fiind clasificat la trei stele plus.
Hotel Restaurant Slavia *** este o casa de oaspeti cu o arhitectura romantica, asezata intre locuinte de familii, in una din cele mai frumoase si cautate locatii din zona: centrul istoric al Municipiului Salonta, si imediata vecinatate a Consulatului Onorific al Republicii Slovace.

Aceasta locatie este vizitata in mod special de delegatii straine, de cele mai de seama personalitati din intreaga lume, manageri de firme, oameni de afaceri din municipiul Salonta si din zona.
Hotel Restaurant Slavia *** pune la dispozitia dumneavoastra o sala de conferinte cu capacitate de 40 persoane, amenajata si utilata conform standardelor internationale (ecran de proiectie, video-proiector, microfon, flipchart, internet wireless), ce poate gazdui trainninguri, conferinte, intalniri.

Clientii pot beneficia de acces gratuit si nelimitat la internet prin conexiune sau wireless, atat in camerele de cazare, cat si in restaurantul si barul hotelului.


Parcarea din curtea hotelului este asigurata de paza proprie si supravegheata video.

De asemenea, clientii care vin insotiti de copii, au la dispozitie o sala special amenajata pentru cei mici.

Toate camerele hotelului nostru sunt dotate cu mobilier de lux, din lemn masiv, precum si cu baie proprie cu cabina dus/hidromasaj/jacuzzi, televizor, telefon, acces internet. Un somn linistit si odihnitor va va fi asigurat de paturile cu saltele Moliflex din fire de aloe vera.

In barul hotelului puteti savura bauturi alcoolice si nonalcoolice nationale, internationale dar si din Cehia si Slovacia, in mod special.

In restaurantul hotelului - decorat si amenajat in stil slovac de secol XIX cu o capacitate de 50 de persoane, puteti savura mancaruri cu specific romanesc, slovac si international, cele mai renumite fiind Pulpe de pui Slavia, Galuste Slovace si Placinta din cartofi razuiti (Polesneac), specialitati regionale, recomandarile bucatarului.

Facilitati hotel
Bar
Internet
Restaurant
Telefon

Facilitati camera
Baie proprie
Internet
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 AM
Ora checkout: 1:00 AM

Carti de credit acceptate:

Recomanda acest hotel:  


Hotel Slavia

Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia
Hotel Slavia