Porto Palace 5* Salonic | Cazare la Porto Palace 5* Salonic

Porto Palace 5*, Salonic

Porto Palace 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
5.0
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
6.0
Servicii:
4.0
Curatenie:
6.0
Confort:
3.0
Pret:
1.0
Imprejurimi:
10.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Porto Palace 5*
Hotelul Porto Palace, categorie 5* prezinta conditii de confort de un lux incontestabil, o propunere unica, in exclusivitate a agentiei noastre.
Edificiul care gazduieste hotelul, constuit in 1913, a fost cumparat in 1992 de o companie prestigioasa care l-a restaurant aratand respect pentru tinuta arhitectonica originala si istoria sa. Decoratiile interioare si fatada au fost proiectate ulterior redand valorile si grandoarea stilului neoclassic.
Hotelul Porto Palace este localizat pe strada 26 Octombrie, in apropiere de zona noului port comercial, cu acces direct la zona financiara si la numai 5 minute de centrul comercial al orasului. Cele 180 camere ale hotelului etaleaza toate atributele stilului modern de astazi cu: aer conditionat, safe, mini bar, telefon, internet access, TV satelit, uscator de par, baie proprie, etc. Alte facilitate comune : 8 Sali pt. evenimente, (conferinte, intalniri, etc) pentru cca 2.000 persoane, business center, wireless Internet, parking, restaurant, bar, room service, etc .La parter se afla Restaurantul Zaytinia care va sta la dispozitie cu preparate exclusive ale bucatariei locale si internationale intr-o ambianta eleganta si relaxanta. La “P-Bar” cafea, ceai, dulciuri, snackuri, bauturi racoritoare si alcoolice, cocktailuri speciale.

Recomanda acest hotel:  


 Porto Palace

 Porto Palace
 Porto Palace
 Porto Palace

Date de contact
Porto Palace 5* Salonic
Adresa: 65, 26th Octovriou Avenue, Port 546 28 Thessalonik