Pensiunea Sub Piatra 3* Salciua | Cazare la Pensiunea Sub Piatra 3* Salciua

Pensiunea Sub Piatra 3*, Salciua

Pensiunea Sub Piatra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Sub Piatra 3*
In inima Muntilor Apuseni, la gura pesterii Huda lui Papara, sub platoul Bedeleului se afla Pensiunea “Sub Piatra”. Situata intr-un cadru natural unic, caracteristic Apusenilor, inconjurata de rezervatii naturale, paduri, pesteri, stanci, chei, defilee, de case si salase din lemn acoperite cu paie, pensiunea se invecineaza cu manastirea cu acelasi nume.

Sub influenta ionilor negativi degajati de stancile Bedeleului si a aerosolilor din pestera Huda lui Papara "bateriile" noastre se incarca cu energia necesara vietii de zi cu zi.

Potentialul natural deosebit coroborat cu ospitalitatea gazdelor si cu bucatele traditionale reprezinta garantia unui sejur de neuitat in inima apusenilor.

Pensiunea Sub Piatra dispune de 20 de camere cu baie proprie dotate cu cabina de dus, TV, cablu, mobilier din lemn masiv, sala de conferinte, sala de fitness, bar, parcare interioara, gradina mare.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pensiunea Sub Piatra

 Pensiunea Sub Piatra
 Pensiunea Sub Piatra
 Pensiunea Sub Piatra
 Pensiunea Sub Piatra
 Pensiunea Sub Piatra
 Pensiunea Sub Piatra

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie