Al Baleed Resort Salalah By Anantara 5* Salalah | Cazare la Al Baleed Resort Salalah By Anantara 5* Salalah

Al Baleed Resort Salalah By Anantara 5*, Salalah

Al Baleed Resort Salalah By Anantara 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Al Baleed Resort Salalah By Anantara 5*


Beneficiind de o locație la malul mării, pe costa de sud a regiunii Dhofar, această oază este primul complex de vile luxos din Salalah. Aleile au în jur palmieri grandioși, arbori magnifici, grădini tropicale și amenajări de ape luxuriante, care vă invită la plimbări liniștite spre noi descoperiri. Complexul cuprinde o piscină infinită și o plajă privată.

Toate camerele sunt echipate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unități includ o zonă de relaxare. Puteți să savurați o ceașcă de cafea în timp ce admirați vederea la mare sau la piscină. Fiecare cameră este dotată cu baie privată. Pentru mai mult confort, se asigură articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.

Experiențele culinare introduc oaspeții în universul gusturilor rafinate din Orientul Mijlociu și le oferă celor curioși călătorii gastronomice spectaculoase. Puteți să luați băuturi și gustări usoare, precum și preparate marinate la grătar la barul mediteranean de pe plajă. De asemenea, puteți să vă bucurați de mâncăruri gourmet internaționale pe parcursul întregii zile. La cină puteți să încercați specialități asiatice apetisante din țările străbătute de râul Mekong.

În primul hamam din Salalah vă așteaptă ritualuri antice de spa efectuate de terapeuți cu înaltă calificare. Oaspeții mai tineri vor găsi la cluburile pentru copii și adolescenți o piscină proprie, activități creative și aventuri locale. La acest complex se pot închiria biciclete și mașini, iar zona este apreciată pentru pescuit.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Salalah, la 17 km de proprietate. Parcul Arheologic Al Baleed se află la doar câțiva pași. Oaspeții pot vizita Muzeul impresionant al Tămâiei.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Parcare
Restaurant

Oferta de sejur la Al Baleed Resort Salalah By Anantara 5*

Recomanda acest hotel:  


 Al Baleed Resort Salalah By Anantara

 Al Baleed Resort Salalah By Anantara
 Al Baleed Resort Salalah By Anantara
 Al Baleed Resort Salalah By Anantara

Date de contact
Al Baleed Resort Salalah By Anantara 5* Salalah
Adresa: P.O. Box 360, P.C. 214 Al Mansurah Street, Al Baleed, Salalah, Sultunate of Oman, Salalah, Oman –