Karibea Residence La Goelette 3* Sainte Luce | Cazare la Karibea Residence La Goelette 3* Sainte Luce

Karibea Residence La Goelette 3*, Sainte Luce

Karibea Residence La Goelette 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Karibea Residence La Goelette 3*
Residence La Goelette se află în peninsula Caravelle, la numai 5 minute de mers cu mașina de plaja Anse L'Etang. Proprietatea oferă vedere la ocean, 2 piscine în aer liber, precum și studiouri cu aer condiționat şi balcon.

Studiourile de la Residence La Goelette au un decor luminos și mobilier funcțional din lemn. Toate oferă TV, telefon, seif, precum și chicinetă bine utilată. Accesul WiFi este gratuit în zonele publice ale proprietăţii.

La piscina cea mare de la Residence La Goelette sunt disponibile tobogane cu apă, dar și o terasă la soare. În zona din jur se găsesc, de asemenea, terenuri de tenis, facilități pentru sporturi acvatice, precum şi ambarcaţiuni de închiriat.

Residence La Goelette poate aranja închirieri auto și pune la dispoziţie o parcare privată gratuită. Orașul La Trinité se află la 8 km de proprietate, iar Aeroportul Internațional Lamentin, la 32 km.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Tartane! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Recomanda acest hotel:  


 Karibea Residence La Goelette

 Karibea Residence La Goelette
 Karibea Residence La Goelette
 Karibea Residence La Goelette