Residence Le Vallon 2* Saint Francois | Cazare la Residence Le Vallon 2* Saint Francois

Residence Le Vallon 2*, Saint Francois

Residence Le Vallon 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Residence Le Vallon 2*
Oferind o grădină frumoasă, o piscină, un colț de internet și un serviciu de mic dejun, renovată Résidence Le Vallon este la doar 2 km de plajele, portul de agrement și viața de noapte din Saint-François. Fiecare apartament cu aer condiționat are o bucătărie mare, cu vedere la grădină.

Apartamentele oferă o suprafață mare între 40 m2 și 77 m2 și TV cu ecran plat prin cablu. De asemenea, sunt prevăzute cu o bucătărie complet echipată, cu microunde, frigider-congelator și mașină de spălat vase; precum și o baie modernă cu duș. Modemurile WiFi din fiecare cameră oferă semnal puternic.

Oaspeții de la Résidence Le Vallon pot găsi o varietate de restaurante pe portul de agrement și un mic supermarket situat la doar 300 de metri.

În zona înconjurătoare pot fi amenajate activități precum navigație, schi nautic, drumeții și surfing. În apropiere sunt disponibile și închirieri de biciclete și excursii cu barca.

Această proprietate este la 13 km de Muzeul Edgard Clerc și la 40 km de Piața Place de la Victoire. Aeroportul Internațional Pointe-à-Pitre este la 40 de minute cu mașina.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
TV

Recomanda acest hotel:  


 Residence Le Vallon

 Residence Le Vallon
 Residence Le Vallon
 Residence Le Vallon
 Residence Le Vallon

Date de contact
Residence Le Vallon 2* Saint Francois
Adresa: Route du Moule, Saint-François,, Guadelupa
Telefon: +590 590 85 52 52