Ocean Breeze 5* Sahl Hasheesh | Cazare la Ocean Breeze 5* Sahl Hasheesh

Ocean Breeze 5*, Sahl Hasheesh

Ocean Breeze 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ocean Breeze 5*
Doar 20 de minute de aeroportul internațional. Dezvoltatorul a asigurat singurul parcel rezidential pe malul raului, ramas in Sahl Hasheesh. Dezvoltarea are propria plajă privată

Descrierea proiectului
Ocean Breeze este situat pe prima linie a orașului Sahl Hasheesh. Ocean Breeze vă oferă o oportunitate de a cumpăra imobile pe malul mării în Egipt, deoarece este la numai 800 de metri de portul plin de viață din sud și se află între 4 și 5 stele. Cu zonele de parcare din spatele proiectului, baruri și restaurante cu magazine cu vedere la promenadă pe laterale, plajă privată spre față și terenuri de golf de calitate în apropiere, este situat central.
Ocean Breeze este format din aproximativ 110 apartamente cu un dormitor și două dormitoare și doar 48 de vile semi-detașate. Toate reședințele beneficiază de finisaje de lux. Apartamentele sunt spațioase, cu apartamente cu un dormitor de 79 m² până la 89 m² și apartamente cu două dormitoare de la 105 m² la 143 m². Vile semi-detașate (300m²), terasă pe acoperiș (90m²) cu zonă de grătar și bar, piscină (100m²) și grădină privată.

Toți locuitorii pot folosi facilitățile hotelului în incintă.

Dezvoltarea a fost finalizată la sfârșitul anului 2010.

Ocean Breeze Apartments and Villas au fost concepute pentru stilul de viață și de viață de familie. Apartamentele și vilele de la Ocean Breeze sunt formate din rezidențe mari proiectate individual, cu suprafețe ample de terasă și finisaje de lux. Acestea se concentrează pe zone largi deschise, care adăpostesc piscine, spații verzi, grădini și zone de divertisment. Ocean Breeze este alcătuit din apartamente cu 1 și 2 dormitoare, vile semi-detașate și palate. Există un aer de exclusivitate de a fi singura dezvoltare în care puteți achiziționa o vilă de stil de viață pe prima linie a golfului Sahl Hasheesh. De asemenea, vilele beneficiază de propriile lor grădini și piscine private. Toți rezidenții pot folosi facilitățile hotelului de lux de la hotel.

Dacă cumpărați o vacanță sau o casă nouă, Ocean Breeze Apartments și Villas este unul dintre cele mai bune locuri pentru a investi în Sahl Hasheesh.
Ocean Breeze: La doar 20 de minute de aeroportul internațional. Dezvoltatorul a asigurat singurul parcel rezidential pe malul raului, ramas in Sahl Hasheesh. Dezvoltarea are propria plajă privată.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Ocean Breeze

 Ocean Breeze
 Ocean Breeze
 Ocean Breeze
 Ocean Breeze

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie