Pensiunea Dor De Munte 4* Sadova (jud.Suceava) | Cazare la Pensiunea Dor De Munte 4* Sadova (jud.Suceava)

Pensiunea Dor De Munte 4*, Sadova (jud.Suceava)

Pensiunea Dor De Munte 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Dor De Munte 4*
Pensiunea Dor de Munte**** se află în comuna Sadova, la doar 7 km distanță de orașul Campulung Moldovenesc și beneficiază de un cadru natural extraordinar.

La pensiunea Dor de Munte, veți avea parte de odihnă și liniște, vă veți bucura de mâncare savuroasă și un cadru natural minunat ce inconjoară pensiunea.

Dor de Munte oferă 46 de locuri de cazare în două corpuri de clădire, din care 8 camere duble matrimoniale, 7 camere duble twin și 4 suite cu două camere.

Pensiunea ofera restaurant cu bucătărie tradițională și internațională, având capacitatea de 100 de persoane. De asemenea, dispune de o curte interioară ce cuprinde un foișor, un loc de joacă pentru copii și o parcare cu o capacitate de 50 de locuri.

Camere: încălzire centrală, aer condiționat, TV, telefon, internet wireless, baie, balcon, minibar.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 100 de persoane și oferă atât bucătărie traditionala din Bucovina, cât și preparate din bucătăria internaționala.

Ingredientele folosite sunt proaspete, organice, iar majoritatea provin direct de la producătorii locali. Mesele din cadrul restaurantului se pot asocia cu selecția de vinuri din crama pensiunii.

Curtea interioară se întinde pe o suprafață de 1.000 metri pătrați și are amenajată o mică fântână. Pe lângă foișor, grădina include un loc de joacă pentru copii.

Foișorul pensiunii are o capacitate de 40 de persoane. Pe tot parcursul anului, aici veți putea gusta mâncărurile pregătite la cuptorul din grădină.

Locul de joacă din curtea pensiunii pune la dispoziție un tobogan, un balansoar, două leagăne, două balansoare cu arcuri și un trenuleț, toate făcute din lemn.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Dor De Munte

 Pensiunea Dor De Munte
 Pensiunea Dor De Munte
 Pensiunea Dor De Munte

Date de contact
Pensiunea Dor De Munte 4* Sadova (jud.Suceava)
Adresa: Pensiunea Dor de Munte**** se află în comuna Sadova, la doar 7 km distanță de orașul Campulung Moldovenesc și beneficiază de un cadru natural extraordinar.