Q Resort Hotel & SPA 3* Sacele | Cazare la Q Resort Hotel & SPA 3* Sacele

Q Resort Hotel & SPA 3*, Sacele

Q Resort Hotel & SPA 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Q Resort Hotel & SPA 3*
Q Resort Hotel & SPA*** este situat la poalele padurii la doar 15 minute de Centru Brasovului, oferind pe langa servicii de cazare exceptionale, restaurant si Pub, Centru SPA cu piscina interioara incalzita, jacuzzi, piscina pentru copii, sauna umeda, sauna uscata, plaja exterioara, sala de fitness, salon de tratament si masaj, 2 sali de conferinta.

Hotelul Q Resort*** dispune de o structura ce se pliaza pe toate categoriile de turisti, camere duble matrimoniale si twin, camere duble economy si camere junior suite.

Q Chalet dispune de 6 camere duble cu paturi matrimoniale, lobby, chicineta.

Q Forest dispune de 2 camere duble si un mic living, terasa.

Resortul dispune de 2 sali de conferințe, capacitate maxima 140 de persoane in aranjament teatru. Saliile de conferinte sunt complet echipate.

In cele 3 sali de restaurant se pot organiza evenimente corporate, petreceri tematice firma, petreceri de sfarsit de an, bal mascat, dar si evenimente sociale, nunti, botezuri, petreceri.

In Centrul SPA Aquaterra SPA beneficiati de: piscina incalzita interioara pentru adulți, piscina incalzita interioara copii, hidromasaj cu apa de izvor, plaja exterioara, sauna umeda, sauna uscata finlandeza cu sare de Himalaya, sauna ruseasca exterioara, ciubar exterior, masaje, tratamente.

Piscina este functionala tot timpul anului.

Facilitati hotel
Centru SPA
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 Q Resort Hotel & SPA

 Q Resort Hotel & SPA
 Q Resort Hotel & SPA
 Q Resort Hotel & SPA