Pensiunea Floarea Soarelui 3* Sacele | Cazare la Pensiunea Floarea Soarelui 3* Sacele

Pensiunea Floarea Soarelui 3*, Sacele

Pensiunea Floarea Soarelui 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Floarea Soarelui 3*
Pensiunea Floarea Soarelui face parte din oferta hotelieră a orașului Brașov și este situată în vecinătatea centrului civic. Pensiunea, recent inaugurată, te primește într-un cămin cald și liniștit, în mijlocul naturii, unde te poți relaxa și răsfăța, te poți bucura de drumeții montane, de servicii de agrement deosebite și preparate culinare gustoase.

Serviciile de cazare deosebite sunt concretizate în cele 34 locuri dispuse în camere duble, garsoniere și un apartament. Fiecare cameră dispune de baie cu cabină de duș sau jacuzzi, Internet wireless, minibar, televizor și cablu TV.

Restaurantul Pensiunii Floarea Soarelui are o capacitate de 200 de locuri, este dotat cu aer condiționat și oferă un meniu variat cu preparate tradiționale românești ce vor fi pe gustul tuturor. Restaurantul poate fi gazda ideală pentru organizarea evenimentelor familiale (nunți, botezuri, onomastici) și a evenimentelor profesionale (lansări de produse, întâlniri de afaceri, petreceri corporate), oferind decorurile necesare, Internet în restaurant și consiliere pentru organizare.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Floarea Soarelui

 Pensiunea Floarea Soarelui
 Pensiunea Floarea Soarelui
 Pensiunea Floarea Soarelui
 Pensiunea Floarea Soarelui

Date de contact
Pensiunea Floarea Soarelui 3* Sacele
Adresa: Str. Carpatilor, Nr. 60, Sacele, Jud. Brasov