Pensiunea Bella Vista 3* Sacele | Cazare la Pensiunea Bella Vista 3* Sacele

Pensiunea Bella Vista 3*, Sacele

Pensiunea Bella Vista 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Bella Vista 3*
Pensiunea cu categoria de 2 stele va pune la dispozitie camere single, double dar si apartamente, cu 2 bai la fiecare 3 camere, living, totul pentru confortul si placerea dumneavoastra.

NOU! APARTAMENT DE LUX

Pentru clientii mai pretentiosi am pregatit apartamentul de lux, pentru 5 persoane,o baie dotata cu cabina de dus pentru 2 persoane cu jacuzzi, hidromasaj, sauna, radio, model de top 2007, si o baie cu dus.

Distributia camerelor este urmatoarea:
* 2 camere single
* 10 camere double

Camerele sunt organizate sub forma a 4 apartamente cu cate 3 camere, apartamente ce pot fi inchiriate familiilor sau grupurilor organizate. Fiecare apartament este situat pe cate un palier si are o baie mica si una mare, asadar 2 bai la 3 camere. Toate camerele sunt disponibile in regim demi-pensiune sau pensiune completa.

Camerele sunt mobilate modern si ofera maximum de confort pentru odihna si relaxarea dumneavoastra. Va asteptam sa va relaxati jucand biliard sau fuseball in camera special amenjata!

Camerele sunt dotate cu televizor color, cu TV cablu. La cerere, va putem oferi acces la Internet. Pentru copii am amenajat un parc de joaca, chiar aici in mijlocul naturii!

Sala de mese a Pensiunii va sta la dispozitie cu o bucatarie complet utilata si cu delicatesele specifice Bella Vista, iar alaturi va puteti bucura de caldura semineului, la un pahar de vin romanesc, cu prietenii sau familia.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Baza De Tratament
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Bella Vista

 Pensiunea Bella Vista
 Pensiunea Bella Vista
 Pensiunea Bella Vista
 Pensiunea Bella Vista
 Pensiunea Bella Vista
 Pensiunea Bella Vista

Date de contact
Pensiunea Bella Vista 3* Sacele
Adresa: Str. 7 Izvoare, Nr. 44,Sacele,Brasov
Telefon: 0268275649
Fax: 0268 276960