David Resort 4* Rucar | Cazare la David Resort 4* Rucar

David Resort 4*, Rucar

David Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii David Resort 4*
Cu o arhitectura deosebita, Resort David este situata pe culoarul Rucar - Bran, in Rucar, intr-o zona pitoreasca, foarte linistita la capatul Strazii Peste Vale, accesul auto facandu-se foarte usor.

Restaurantul este deservit de o bucatarie utilata profesional si de personal calificat, restaurantul fiind unul cu circuit inchis si se adreseaza numai oaspetilor nostri. Preparatele servite in restaurantul propriu sunt pregatite cu pricepere si suflet, cu ingrediente si produse naturiste din zona traditionala Rucar. Pentru grupurile care au ca scop activitati de training, team- buildinguri, intalniri de afaceri, prezentari de produs, seminarii, etc, punem la dispozitie sala de conferinte dotata cu aparatura profesionala, cu flipchart, proiector, TV, DVD, Internet.

Resort David dispune de 26 de camere, distribuite in 2 pensiuni, una de 18 camere si alta de 8 camere. Cazarea se face in camere duble cu paturi matrimoniale si in camere duble cu paturi twin. Camerele au fost proiectate pentru a oferii spatii generoase, luminoase si deosebit decorate, care va intampina si va asteapta sa profitati de acest loc.

Recomanda acest hotel:  


 David Resort

 David Resort
 David Resort
 David Resort