Santasport Institute Ounasvaara 3*+ Rovaniemi | Cazare la Santasport Institute Ounasvaara 3*+ Rovaniemi

Santasport Institute Ounasvaara 3*+, Rovaniemi

Santasport Institute Ounasvaara 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Santasport Institute Ounasvaara 3*+
Santasport Institute este localizat in Ounasvaara, in inima unei pitoresti zone rustice, la numai 3 km de centrul orasului Rovaniemi. Santasport Cafe este situata chiar in centrul receptiei Spa-ului; se pot servi cafea, ceai, bauturi racoritoare, sandwich-uri si produse proaspete de patiserie, fructe. Saladbar-ul este situat langa sala de bowling si serveste dejunuri usoare, gustari si bauturi racoritoare. Fazer Amica serveste mancaruri delicioase si nutritive, inclusiv in varianta vegetariana. Pranzul ┼či cina sunt servite la Taky.
La Santasport Spa veti gasi o gama larga de servicii spa si gimnastica in apa. Fie ca este vorba de relaxare in caldura saunei cu abur, de confortul rafinat al piscinei incalzite sau de bucuria exercitiilor fizice in apa intr-o companie placuta, aripa dedicata piscinelor este alegerea dumneavoastra. Sauna cu aburi, baile cu plante si aromaterapia utilizeaza o tehnologie de ultima ora care foloseste si aparatura multimedia, oferindu-va relaxare pentru trup si minte.
Sports World este un loc de joaca amplasat in interior pentru copii si pentru cei cu suflet tanar. Acest loc de joaca este folosit si pentru examinarea si dezvoltarea abilitatilor si aptitudinilor motorii de baza ale copiilor prin intermediul jocului.
Centrul de ski Ounasvaara este situat la numai un kilometru distanta; aici puteti practica sanius, ski si snowboarding. Exista partii care se potrivesc tuturor dorintelor, in ceea ce priveste viteza. Puteti incerca skiul crosscountry pe traseele cu zapada, inca din octombrie!
Daca sunteti pasionati de golf, puteti sa incercati terenul local atat in vara, cat si in iarna! Vara, golful se joaca pe terenul natural pitoresc de langa Ounasvaara, iar iarna, golful pe gheata, extrem de popular, atrage entuziastii sa joace o runda pe raul inghetat Kemijoki. Patinoarul Lappi Areena se afla la doar 100 metri de Santasport.

Facilitati hotel
Jacuzzi
Parcare
Restaurant
Sauna
Telefon

Recomanda acest hotel:  


 Santasport Institute Ounasvaara

 Santasport Institute Ounasvaara
 Santasport Institute Ounasvaara
 Santasport Institute Ounasvaara