Victor 3* Roma | Cazare la Victor 3* Roma

Victor 3*, Roma

Victor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Victor 3*
Hotelul Victor este situat la doar 2 km de Hipodromul Capannelle din Roma si oferă parcare securizată gratuită şi serviciul gratuit de transfer la Colosseum şi Aeroportul Ciampino. Toate camerele au Wi-Fi gratuit şi vedere la grădinile amenajate.

Hotelul Victor se află în Quarto Miglio, o zonă verde liniştită, la 5 minute de mers cu maşina de parcul arheologic Appia Antica. De asemenea, se poate aranja transferul la Aeroportul Fiumicino.

Hotelul Victor este de 3 stele are recepţie deschisă nonstop şi punct de afaceri cu imprimantă gratuită. Terasa panoramică oferă vedere la zona Castelli Romani şi la ruinele antice din jur.

De asemenea hotelul Victor are camerele elegante cu aer condiţionat şi un TV cu ecran plat. Toată proprietatea este potrivită pentru oaspeţii cu mobilitate redusă.

Micul dejun cu mâncăruri dulci şi sărate este servit în fiecare dimineaţă şi include băuturi calde şi reci de la automat.

Vă rugăm să reţineţi că porţile exterioare se închid în fiecare seară la ora 22:30 la hotelul Victor. Un autobuz local face legătura cu staţia de metrou Arco di Travertino de pe linia A. De aici, puteţi să ajungeţi în centrul istoric al oraşului Roma în doar 15 minute.

Recomanda acest hotel:  


 Victor

 Victor
 Victor
 Victor
 Victor