Grand Plaza 5* Roma | Cazare la Grand Plaza 5* Roma

Grand Plaza 5*, Roma

Grand Plaza 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grand Plaza 5*
Grand Plaza Hotel este un hotel de 5 stele de proprietate convenabil situat la numai 7 km (4.4mi) de centrul Romei. Atractii locale turistice, cum ar fi Mausoleul lui Augustus, Piazza di Spagna şi Treptele spaniole nu sunt departe de hotel. De asemenea, la îndemână sunt Altarul de Pace (Ara Pacis), Keats-Shelley Casa si Palazzo Montecitorio.

Cazare
Hotelul oferă 200 confortabile şi bine echipate, cu aer condiţionat, camere individual decorate. Facilităţi în cameră includ în cameră seif şi mesagerie vocală.
Alte facilităţi includ camera de birou, mini-bar şi zonă separată de şedinţe.
Paturi: Camerele de la Grand Hotel se pot lăuda cu paturi premium. Paturi hipoalergenic sunt de asemenea disponibile. Oaspeţii hotelului vor putea să solicite un pat rollaway şi un pat de copil / patut (paturi pentru sugari).
Baie includ articole de toaletă de designer, uscător de păr şi machiaj / ras oglindă.
Divertisment: în cameră opţiuni de divertisment de la Grand Hotel Plaza includ Televiziune prin cablu / satelit canale de televiziune, filme cu plata, canalului de televiziune premium şi de televiziune.
Opţiuni de conectare la Internet: Oamenii de afaceri vor aprecia acces dial-up la Internet. Taxe suplimentare sunt aplicate pentru accesul la internet. Servicii de curăţenie sunt de asemenea disponibile.

Facilităţi
Facilităţi de luat masa la Grand Plaza Hotel includ o cantină. Există, de asemenea, room service disponibil. Hotelul are o 24 de ore de serviciu recepţie. O instalaţie de schimb valutar este de asemenea disponibil. Zonele publice de la Grand Hotel Plaza sunt confortabil cu aer condiţionat. Oaspeţii hotelului vor aprecia serviciile primitoare de personalul nostru multilingv. Alte facilităţi includ camere terasă. Alte servicii: baby-sitting sau de îngrijire a copilului, magazin de cafea / cafenea, ziare gratuite în hol, calculator de închiriere, birou de concierge, curăţare chimică / serviciu de spălătorie, lift / ascensor, Express check-out, spalatorie, asistenta medicala disponibila, porter / bellhop, seif - receptie, asistenţă tur şi servicii de traducere. Afaceri / Internet: Grand Hotel Plaza dispune de un centru de afaceri bine echipat complet cu echipament audio-vizual şi de conferinţe / sala de reuniuni (e). Catering eveniment pot fi de asemenea aranjate. Următoarele opţiuni sunt disponibile pe Internet la hotel: acces fără fir, de mare viteză de acces în zonele publice.

Transport / Parcare
Grand Hotel Plaza oferă transportul la / de la aeroport pentru o taxă suplimentară. Limo / Town servicii maşina, pot fi aranjate.

Recomanda acest hotel:  


 Grand Plaza

 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza
 Grand Plaza

Date de contact
Grand Plaza 5* Roma
Adresa: VIA DEL CORSO 126 - 00186 - ROMA - ITALIA
Telefon: 39 0669921111
Fax: 39 0669941575