Cilicia 3* Roma | Cazare la Cilicia 3* Roma

Cilicia 3*, Roma

Cilicia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cilicia 3*
Localizare: Cilicia Hotel se afla in centrul Romei, in cartierul Via Appia Antica, la 800 metri de Basilica St John Lateran. Datorita pozitionarii centrale si a numeroaselor mijloace de transport public, hotelul Cilicia este bine conectat cu centrul istoric al orasului. Este situat la 1 km de Parcul Regional Appia Antica şi la 15 minute de mers pe jos de staţia de metrou Re di Roma de pe linia A. Catedrala San Giovanni este la aproximativ 20 de minute de mers pe jos, iar cu autobuzele locale se poate ajunge direct la Colosseum.

Facilitati hotel: avandu-si sediul intr-o cladire restaurata, hotelul Cilicia include receptie 24 ore, un bar si o zona de relaxare in gradina, parcare.

Camere: Hotelul Cilicia dispune de 62 camere, dintre care 3 apartamente Junior si 1 apartament, toate decorate in stilul clasic. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie private, uscator de par, TV satelit, acces internet, seif, telefon, minibar.


Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Oferta de sejur la Cilicia 3*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Cilicia

 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia
 Cilicia

Date de contact
Cilicia 3* Roma
Adresa: Via Cilicia 5/7, San Giovanni, 00179 Rome, Italy
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie