Center 1+2 3* Roma | Cazare la Center 1+2 3* Roma

Center 1+2 3*, Roma

Center 1+2 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Center 1+2 3*
Localizare: Hotelul este o alegere ideala pentru cei ce calatoresc, avand o locatie perfecta si facilitati moderne. Este situat in apropiere de centrul Romei, la o mica distanta de importante atractii turistice, incluzand Colosseum-ul, Porta Magiore, Santa Croce, Santa Maria Magiore si cele mai faimoase strazi pentru shopping precum Via Nazionale.

Hotelul este format din 2 zone situate în clădiri diferite din secolul al XX-lea, toate aflate în zona Porta Maggiore. Clădirile sunt aproape de templul antic Tempio della Minerva şi la aproximativ 800 de metri de Gara Termini. Staţia de metrou Manzoni este la mică distanţă de mers pe jos, oferind acces cu uşurinţă la Treptele Spaniole, Fontana di Trevi şi Piaţa St. Peter.

Facilitati hotel: Micul dejun este în stil continental şi include cafea espresso şi cappuccino fără limită de consum. La cerere sunt disponibile şi preparate fără gluten. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate oferi sfaturi şi informaţii despre activităţile disponibile în Roma.

Dotari camere: Camerele sunt frumos decorate si ofera tot confortul modern incluzand aer conditionat, televizor, telefon, conectare modem, baie si uscator de par.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Restaurant
Telefon
TV
Uscator Par


Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Center 1+2

 Center 1+2
 Center 1+2
 Center 1+2
 Center 1+2
 Center 1+2
 Center 1+2

Date de contact
Center 1+2 3* Roma
Adresa: Via G. Giolitti 433, Gara Termini, 00185 Roma, Italia
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie