Ariston 4* Roma | Cazare la Ariston 4* Roma

Ariston 4*, Roma

Ariston 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ariston 4*
Localizare: Hotelul Ariston este situat în centrul istoric al Romei, la câțiva metri de Gara Termini, în apropiere de faimoasele Santa Maria Maggiore, Colosseum, Fori Imperiali și Via Veneto și de ambasadele străine. Datorită poziției sale, principalele locuri de interes cultural pot fi atinse pe jos sau cu autobuzul, acestea fiind la o mica distanta: muzeele și bisericile pe care acest oraș le oferă, Băile lui Dioclețian; splendidul parc al Villa Borghese, unde se află faimoasa Galleria Borghese plină de capodopere; Via Veneto, Fântâna Trevi, Piazza di Spagna, Via Frattina și Via Condotti.

Facilitati: Hotelul dispune de restaurant, bar (deschis 24 ore), 2 sali de conferinte, Wifi, sală de fitness, rent a car, birou de informatii.

Servicii: posibilitatea de a lua un prânz și cină rapide, transferuri de la/ la aeroport, animalele de companie sunt acceptate, camere accesibile pentru persoane cu dizabilități, serviciu de limuzine, rezervări la teatre și muzee.

Dotari camere: Camerele standard sunt confortabile, cu design clasic și culori calde, perfecte pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Camerele standard au pat king size sau twin și sunt dotate cu seif, televizor, uscător de păr și minibar, Wi-Fi, aer conditionat.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Ariston

 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston
 Ariston

Date de contact
Ariston 4* Roma
Adresa: Via Filippo Turati 16 00185 Rome - Italy
Infoturism:
© 2001 - 2018 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie