Ambasciatori Palace 5* Roma | Cazare la Ambasciatori Palace 5* Roma

Ambasciatori Palace 5*, Roma

Ambasciatori Palace 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ambasciatori Palace 5*
Amplasat pe una din străzile cele mai cunoscute din lume, Ambasciatori Palace Hotel este o alegere elegantă pentru cei care doresc să experimentaze cu adevărat La Dolce Vita în Roma.

Acest hotel fermecător este setat pe Via Veneto, strada care a inspirat filmul clasic al lui Fellini . A fost construită la începutul secolului XX pentru diplomaţii internaţionali de la ambasadele din apropiere.

Între 1993 şi 2001, clădirea a fost renovată atent.Rezultatul a fost consolidarea decoraţiunilor originale de epocă, inclusiv stucaturi, arcade, capitolii şi coloane.

Zonele luminoase şi spaţioase comune din Ambasciatori Palace oferă o atmosfera sofisticată unde vă puteţi relaxa după o zi la Roma.Toate camere şi suitele confortabile oferă materiale de lux şi mobilier de epocă.

Bucuraţi-vă de o băutură la lounge bar însoţită de muzică live seara, sau de bucătăria italiană rafinată la restaurantul La Terrazza.Priviţi afară, pe Via Veneto în timp ce luaţi masa; vara terasa este deschisă pentru a vă bucura de serile blânde de vară.

Camerele Hotelului: 150.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Ambasciatori Palace

 Ambasciatori Palace
 Ambasciatori Palace
 Ambasciatori Palace
 Ambasciatori Palace
 Ambasciatori Palace
 Ambasciatori Palace

Date de contact
Ambasciatori Palace 5* Roma
Adresa: ROMA