Acropoli 2* Roma | Cazare la Acropoli 2* Roma

Acropoli 2*, Roma

Acropoli 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Acropoli 2*
Hotelul Acropoli este situat in inima Romei, la cativa pasi de Piazza Santa Maria Maggiore si Basilica di Santa Maria Maggiore. Este aproape de Forumul Roman și Bazilica San Pietro si se află la doar 300 de metri de Gara Termini. La circa 2 km distanta se afla obiective turistice importante precum: Treptele Spaniole, Fontana di Trevi, Colosseumul şi Via Condotti. In zona turistii au acces la o serie de magazine şi restaurante.

Facilităţi hotel
Încălzire, Lift, Servicii de internet, Recepţie 24-ore, seif la receptie, salon pentru micul dejun, automat (băuturi), automat (gustări), serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă nonstop, check-in/check-out express, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu zilnic de menaj

Cu 63 camere, Hotelul Acropoli este perfect pentru grupuri sau călători cu buget redus, care doresc să se bucure de cazare într-o poziţie centrală, la preţuri accesibile.Toate camerele Hotelului Acropoli oferă Tv satelit, baie privată şi încălzire centrală.

Facilitati hotel
Internet
Seif
Telefon

Recomanda acest hotel:  


 Acropoli

 Acropoli
 Acropoli
 Acropoli
 Acropoli
 Acropoli
 Acropoli
 Acropoli

Date de contact
Acropoli 2* Roma
Adresa: Via Principe Amedeo, 63/67 Roma
Telefon: Tel. 06 483726
Fax: Fax. 06 4873537