Mayan Princess 3*+ Roatan | Cazare la Mayan Princess 3*+ Roatan

Mayan Princess 3*+, Roatan

Mayan Princess 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mayan Princess 3*+
Bine ati venit la Roatan, cea mai mare dintre Insulele Bay din Honduras. Descoperiţi o insula cu un stil de viaţă autentic Caraibe şi America Latină şi insulari cald, prietenos care te intampina oriunde ai merge. Pe vârful de vest a acestui paradis tropical veţi găsi Mayan Princess Beach Resort & Dive pe West Bay Beach, considerat de mulţi a fi cea mai frumoasă plajă din Insulele Caraibe.

Acest lucru este viu Insulele Caraibe la cele mai bune cu apartamente, apartamente şi grădini tropicale concepute pentru a face vacanta in paradis relaxant şi de neuitat! Experienta de clasă mondială snorkeling şi scufundări pe recif de corali doilea cel mai mare din lume. Bucuraţi-vă de apusuri de soare impresionante de la terasa noastră malul mării sau pe balconul dvs. privat. Relaxaţi-vă de piscina semnătura noastră Mayan cu cascade, jacuzzi retras şi grădini tropicale din jur sau răsfăţaţi-vă la Kukut Spa, care înseamnă "organism" în mayas antic.

Lucruri interesante pentru tine de ce Mayan Princess Beach Resort & Dive este prima alegere pentru călătorii de cerinţe şi de ce noi spunem "Bine ai revenit" la mulţi ale clienţilor noştri.

Recomanda acest hotel:  


 Mayan Princess

 Mayan Princess
 Mayan Princess
 Mayan Princess