Pompeu Rio 2* Rio De Janeiro | Cazare la Pompeu Rio 2* Rio De Janeiro

Pompeu Rio 2*, Rio De Janeiro

Pompeu Rio 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pompeu Rio 2*
Situat în Rio de Janeiro, unde puteți găsi magazine și centrul de afaceri al orașului, Hotelul Pompeu oferă camere cu aer condiționat și micul dejun zilnic. Centro Cultural Banco do Brasil este la o plimbare de 5 minute.
Toate camerele Hotelului Pompeu au TV LCD și baie privată. Unele includ minibar și zonă de relaxare, în timp ce altele oferă cadă spa și saună.
La restaurant puteţi savura zilnic micul dejun tip bufet. Include o varietate de fructe proaspete, pâine și mezeluri, precum și o selecție de băuturi calde și reci.
Stația de metrou Presidente Vargas este la 400 de metri, iar gara D.Pedro II este la 500 de metri. Teatrul Municipal este la o plimbare de 10 minute, iar la Sambodromo se poate ajunge în 15 minute de mers pe jos.
Multe autobuze și stații de taxi sunt situate în apropiere și permit oaspeților să acceseze ușor Rio de Janeiro și orașele învecinate. Aeroportul Santos Dumont este la 3 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Pompeu Rio

 Pompeu Rio
 Pompeu Rio
 Pompeu Rio

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie