Miramar By Windsor 4* Rio De Janeiro | Cazare la Miramar By Windsor 4* Rio De Janeiro

Miramar By Windsor 4*, Rio De Janeiro

Miramar By Windsor 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Miramar By Windsor 4*
Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Miramar Hotel by Windsor este situat chiar vizavi pe renumita plajă Copacabana și oferă o piscină cu granit verde și o sală de fitness modernă. Acest hotel de design permite accesul cu animale de companie şi oferă serviciu de majordom şi WiFi gratuit. Oaspeții își pot începe ziua admirând vederea frumoasă la plajă, în timp ce savurează un mic dejun consistent.
Decorate în nuanțe de gri, toate camerele hotelului au aer condiţionat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, seif şi minibar. Baia privată este dotată cu articole de toaletă şi halat de baie.
În apropiere de Miramar by Windsor se află numeroase magazine, magazine alimentare, restaurante, baruri şi cluburi de noapte. Serviciul de plajă include prosoape, scaune şi umbrele de soare. Oaspeții pot savura o băutură la barul de pe acoperiș sau pot lua masa la restaurantul hotelului.
Fortul Copacabana este situat la 700 de metri de Hotelul Miramar, iar stadionul Lagoa se află la 3,8 km. Aeroportul Santos Dumont este situat la 11,7 km, iar Aeroportul Internaţional Galeão se află la 25 km.

Recomanda acest hotel:  


 Miramar By Windsor

 Miramar By Windsor
 Miramar By Windsor
 Miramar By Windsor
 Miramar By Windsor