Emiliano 5* Rio De Janeiro | Cazare la Emiliano 5* Rio De Janeiro

Emiliano 5*, Rio De Janeiro

Emiliano 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Emiliano 5*
Oferind o piscină infinită în aer liber, Emiliano Rio este situat într-o locație privilegiată în Rio de Janeiro, pe malul mării, la plaja Copacabana. Arhitectura contemporană prețuiește lumina naturală și vederea la mare, oferind oaspeților o legătură specială și unică cu orașul. Se oferă Wi-Fi gratuit, iar parcarea privată este disponibilă în incintă.

Fiecare cameră este dotată cu un televizor cu ecran plat și o mașină de cafea. Unele camere au o zonă de relaxare pentru confortul oaspeților. Fiecare cameră are o baie privată cu o cadă sau duș și bideu, cu halate de baie. De asemenea, este prevăzută cu papuci, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

La Emiliano Rio, oaspeții pot gusta o bucătărie braziliană contemporană produsă din produse ecologice la restaurantul din incintă. Alte facilități ale hotelului includ un centru spa unde oaspeții se pot relaxa și un centru de fitness unde pot să facă exerciții fizice. Pe acoperiș are o piscină și vedere la plajă.

Plaja Ipanema este la 1,2 km de Emiliano Rio, în timp ce renumitul munte Sugarloaf este la 7,5 km, iar Christos The Răscumpărătorul se află la o distanță de 8,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Santos Dumont, la 8 km de proprietate, iar Aeroportul Internațional Galeão este la 20 km distanță.

Recomanda acest hotel:  


 Emiliano

 Emiliano
 Emiliano
 Emiliano
 Emiliano