Skanste 3* Riga | Cazare la Skanste 3* Riga

Skanste 3*, Riga

Skanste 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Skanste 3*
Echipa motivată a hotelului (24 h în serviciul dvs.) vă urează bun venit în acest hotel confortabil de 3 stele.

Hotelul este situat avantajos din punct de vedere al circulaţiei, aproape de autostradă (distanţă 1,0 km) şi în acelaşi timp, central (2,0 km în centru). Turiştii comerciali apreciează apropierea faţă de expoziţie (0,0 km).

Oaspeţii cu dorinţe speciale sunt bineveniţi: Hotelul oferă camere pentru persoanele cu handicap, un serviciu de spălare. Animalele de companie sunt permise.

Atât în zona publică (WLAN), cât şi în cameră, puteţi folosi accesul la internet. Serviciu la cameră şi serviciu de trezire sunt numai două din multele servicii, pe care personalul instruit al hotelului le oferă oaspeţilor săi.

La recepţie vă stă la dispoziţie un seif pentru păstrarea obiectelor dumneavoastră de valoare. Puteţi să vă parcaţi autovehiculul pe unul din locurile de parcare gratuite ale hotelului.

Camerele sunt dotate cu radio şi televizor. Hotelul dispune de camere pentru nefumători, în care vă putem pune la dispoziţie cu plăcere şi un pat de copii pentru copilul dumneavoastră.

Pentru aventuri de grad redus sau mediu, hotelul vă pune la dispoziţie biciclete de închiriat, cu care puteţi explora împrejurimile.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Skanste

 Skanste
 Skanste

Date de contact
Skanste 3* Riga
Adresa: Skanstes Iela 9 LV-1013 Riga